Затварям очи и вече се разхождам по малките китни улички на Италия с любимия човек. Държим се за ръце, говорим си, смеем се, а от заведение наблизо чуваме нежни звуци на пиано. Тогава той нежно ме завърта и започва да танцува с мен, а заедно с мен, и дългата ми рокля се върти, докато се чувствам като главната героиня в романтичен филм.

Добре де, малко прекалих с фантазиите, но нали знаеш, всяко момиче има такива моменти, в които е непоправима романтичка!

Независимо дали съм на романтична разходка или излизам по задачи в делничен ден – тази визия ми е много любима. Тя ме кара да се чувствам като момичето от приказката и изважда на преден план женственото и нежното.

За да я постигна, трябваше само да открия перфектната дълга рокля, точно такава, каквато си я представях. Между другото, вече спрях да си купувам дрехи, в които не се влюбвам от пръв поглед. Представям си какво искам и ако не е точно такова, не го взимам. Нали знаеш, това правило важи навсякъде – и за гаджета, и за работа… и за дрехи:)

И така, дълго търсих съвършената романтична рокля, но не я открих и затова си я създадох (предимството да си дизайнер, хаха). Исках дълга рокля в нежно розово или цвят пудра, от нежна материя, с гол гръб, женствено деколте и подходяща както за вечерно излизане, така и за разходка през деня. Исках и да е удобна, за да имам свобода на движението.

Ето го и крайният резултат – съвършенство, точно като от представите ми!

 

Прическата също допринесе за завършената визия. Избрах нежни цветя в бяло и нежно розово, но допълнително ще ти пиша за това, за да можеш и ти да си направиш такава:)

Вземи перфектната рокля за перфектния момент ТУК.