Girls, искам да ви покажа една любима моя пролетна визия, която избрах за имения си ден в неделя, и да разкажа защо се спрях точно на това:)

Да започнем с основата – избрала съм бял дантелен гащеризон, който вероятно не е изненада за близките ми хора, че съм открила в Zara. Обикновено съм облечена в Husshe или Zara <3 Голяма любов са ми, хаха. Белият цвят ми отива, дантелата придава официално излъчване ии това е достатъчно, за да избера тази дреха за специалния си ден.

Нататък – дънково яке – то е абсолютният must have за гардероба на всяко момиче. Макар да е уж спортна дреха, дънковото яке, съчетано с дантеления ми гащеризон, токчета и правилните аксесоари разчупва елегантната визия и изиграва роля на закачлив елемент. Все пак не искам да изглеждам все едно отивам на корпоративно събитие, нали:)

Обувките – тъмно синьото ми е любимо напоследък и не забравих да го включа с велурените си обувки на дебел ток. Перфектно допълват и завършват визията, а освен това са супер удобни.

Чантата избрах да бъде ананас за настроение. Можеше да избера и малка тъмно синя чанта или пък коралова, все щеше да е добре.

Аксесоарите ми бяха тъмно сини обеци и гривна с тъмно сини кристали, но можеше и вместо гривната да избера часовник с метална верижка. Също щеше да е стилно, но пък гривната е по-girly. Не обичам колиета, не съм свикнала да нося и колкото и специален да е поводът, почти невъзможно е да ме видите с нещо на врата.

Прическата си спретнах за 10 мин, но се получи доста ефектно. Висока начупена опашка с преплетен кичур коса около ластиката. Пробвайте я, става бързо и лесно и стои красиво :*